2009. december 30., szerda

Nápolyis csokiszalámi



Egy nagy-nagy kedvenc (amiből mindig rögtön két rúd készül).

Nápolyis csokiszalámi

Hozzávalók és elkészítés:
1 RÁMA margarint gőz felett megolvasztunk.

Hozzáadjuk:
17 dkg. cukor
1 tojás
1 pudingport /csokis, vagy karamell, főzni való/

kb. 5 percig főzzük. 

Hozzáadunk:
4 dkg. kakaót
20 dkg. csokis/mogyorós nápolyit (apróra vágva)
10 dkg. apróra vágott dió
10 dkg. rumban áztatott mazsolát
10 dkg. apróra vágott zselés cukrot

Jól összekeverjük.

Vizes folpackkal kibéleljük az őzgerincformát, majd fakanállal belesimítjuk, hűtőben kihűtjük, leszedjük a folpackot és szeleteljük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails