2011. február 3., csütörtök

Narancsos forró csoki


Karácsonyi gasztró-ajándék; szép és finom :)


Narancsos forró csoki

Hozzávalók:
1 bögre tejpor
1 bögre holland kakaópor
1 bögre porcukor
0,5 kk só
0,5 bögre apróra kockára vágott étcsoki
0,5 bögre apróra tört narancsos cukorka

Elkészítés:
Rétegezzük a hozzávalókat egy 1 literes befőttes üvegbe, és kössünk rá egy cetlit az alábbi szöveggel: 
"Az üveg tartalmát jól keverd össze. Egy bögrét tölts meg 1/3-ig az italporral, majd öntsd fel forró vízzel. Jól keverd össze, és élvezd az ízeke :)."

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a recept, de a narancsos cukorka fedőnév mit takar? Kemény savanyú cukrot?

    VálaszTörlés
  2. Igen, én kemény savanyú cukorkát tettem bele, illetve azt nehéz volt apróra törni, ezért egy idő után meguntam és áttértem narancsos selyemcukorkára, azt sokkal egyszerűbb volt törni :) Így fele-fele lett benne.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails